perjantai 21. joulukuuta 2007

Lue tämä ennen Äänestystäsi!

Nyt ennen kuin yhtään ääntä on annettu - voimme lisätä listaan levyjä, sieltähän puuttuu Canit. Gongit ja Dream Theaterit, Amon Düülit, Asiat, Camelit, Canit, Caravanit, Focus, Out of Focus, Greenslade, Renaissance ... ‘Ashes Are Burning’, senpä lisäsimmekin listaan malliksi.

Eli kun yksikin ääni on annettu, sen jälkeen lisäyksiä listaan ei enää voi tehdä, vaan esim. tänne perään se oma listauksesta kenties puuttuva suosikki.

Ääntään voi muuttaa, aikaa on vuosi, siis 12 kk.

Kuva yllä: Burzumin 1. albumin kansi, metallia, yes, mutta 3. levy Hvis Lyset Tar Oss voisi ollakin listallamme; tässä voi tuoda kannatettavaksi varsin vapaasti merkittäviä kokeellisia musiikkiteoksia, myös genrejen rajapinnoilta.

Keskustelua Maailman top 1. progelevy -äänestyksestä: http://www.palasokeri.com/index.php?name=Forum&file=viewtopic&p=79073#79073

Alla tiedote:
ProgeClub etsii maailmanparasta levyä, ja palkitsee vuoden Progeteoan

ProgeClub etsii vuoden kestävällä kattavalla äänestyksellä maailman parasta progressiivisen rockin klassikkoa osoitteessa http://progeclub.blogspot.com/
Valmiina on vajaan 25 jo klassikoksi muodostuneen teoksen lista.
Progen suosio on maailmalla jälleen kasvanut, tyylin vähäisestä julkisuudesta huolimatta.
Listalla on mm. blogeissa näkyneitä teoksia erilaisilta kaikkien aikojen parhaiden levyjen listoilta.
An OldFashion genremme esiin ottamisesta edes jollain tapaa kanavasoitossaan v. 2007 ProgeClub antaa tunnustuksen Radio Rockille. Vuoden Progeteko menee Kuhan ”Tieteen puolesta – fiktiota vastaan” –levylle ja -lavashow´lle.
Zappa elää, todetaan perusteluissa.

ProgeClubTV - julkaisu joka kuukauden eka torstai, ShowTime 22.00.
In Real Life ProgeClub, huom. uusi aika! joka kuukauden viimeinen maanantai: ShowTime 22.00, K-Klub, Vuorikatu 14 Kuopio.

1 kommentti:

ProgeClub kirjoitti...

Missä Kingston Wall, kysyy muuan palasokerilainen.

Vast. Epäonnistuneessa järjestelyssä,
oli meininki lisäillä listaan tavaraa, mutta lista menee lukkoon moderaatiopuolella, kun 1. äänestys on tapahtunut. Ja Red sai yhden aika kiireisen äänen.

Tässä ajattelemme, että esim. Faithless-albumi Reverence olisi listalle kuulunut.
Ehkä joku Zappa, ja Aja. ...Mutta hyvä näinkin.

Muuten: hyviä levyjä koko tämän hetkinen äänestyskärki.