perjantai 26. joulukuuta 2008

Carnival of Light

John Cagen ja Karlheinz Stockhausenin innoittamana luotu 14-minuttinen Carnival of Light tulee julki. Beatles nauhoitti tämän progestygen vuonna 1967, muttei se innostanut muita yhtyeen jäseniä, eikä niitä kahta joilla oli Paul McCartneyn lisäksi sanavalta yhtyeessä John Lennonia sekä yhtyeen tuottajaa. Täst´on nyt puhuttu päälle 40 vuotta, että progen syntyhistoriassa on vissi aukko.
Jeps niinon.
Mutta samoin kuin VDGG keikkabiisi, mestariteos vuodelta 1970 Squid 1 / Squid 2 / Octopus (15:24) oli teos, jota maailma ei ollut ehkä tuolloin vielä kypsä ottamaan vastaan, on laita tämä Beatles-järkäleen - ei tietysti mitään samanveroista kuin VDGGn nauha, mutta noin niin kuin Betles-sarjassa merkittävää tavaraa.
Lehdet ja uutiskanavat ovat luvanneet kuin pirulle sielua pitkin syksyä, että Carnival of Light tulee julki. Nyt Female First kertoo asiasta, Macca varoittelee siinä perus-beatlefanejaan etteivät pety. Joku bootleg tuosta pätkän onkin antanut, totta, Karlheinz Stockhausenin ja John Cagen hengessä.

ps.
Näkyy muuten googlella tuo hieno "ThumbnailServer"-kuva tekstin ProgeClub official blog ohessa.
:)

Ei kommentteja: